The page you requested is still being published. It should be available soon.


Bayanlarla sohbet etmeyi gerektirdiğinde, birçok insanın hileleri vardır, bir gömlekleri vb. Olumlu durumlarda olabilecek her şey olsa da, bunun bir konusunu hedefleyerek büyük fotoğrafın görüşünü kaybedersiniz.

Hepimizin bildiği gibi, belirli bir durum mükemmel değildir, bu günlerde işe yarayan şey ertesi gün özellikle benzersiz taktikler söz konusu olduğunda resim yapmayabilir. Öte yandan, daha büyük resme odaklanırken taktik yerine daha stratejik olmaya başlarsınız ve bu genellikle daha uzun vadede gerçekleşmeye yol açabilir.

Durumda, herhangi bir günde her bir kişi ile çok şey oluyor, bu yüzden bu günlerde ek olarak birinci sınıf hissedebilirim, bugün ertesi gün de bok gibi hissediyorum. Taktiksel olarak yanlış güne rastlamanız durumunda şansınız kalmaz, stratejik olarak basitçe ne ifade ettiğimi anlarsınız ve bu nedenle bunu eylemlerinize sokarsınız.

Bunun sonucunda, ortamınıza ekstra mesafe gözlemcisi olarak ortaya çıkıyorsunuz ve açıkça, herhangi bir zamanda mükemmel kararı vermenize yardımcı olacak çok sayıda gösterge seçmeye başlayacaksınız.

Taktik olarak çerçeve dilini alabilir ve tüm yumurtalarınızı o sepete yerleştirebilirsiniz, ancak stratejik olarak tüm diğer faktörleri göz önünde bulundurur ve tespit edersiniz. Stratejik modda artık çerçeve dilini göz önünde bulundurmayacaksanız, başarılı olursanız veya yapamazsanız daha yüksek bir konsept elde etmek için ek olarak farklı stratejiler uygulayabilirsiniz.

İstediğiniz bir bayanı görüyorsunuz ve o zaman şimdi her seferinde birbirinizin ilgisini ele geçirmeniz durumunda derste görünecek ve fark edeceksiniz. Bunu yaparken çerçeve diline de göz atacak ve çok açık veya kapalı olup olmadığını göreceksiniz.

Hatta yaklaşırken sana bakıp bakmadığını görmek için onun yolunda bile dolaşabilirsin. Bu durumda, önleyebileceğiniz ve konuşmasını sağlayan açık uçlu bir sorgu isteyebileceğiniz herhangi bir ince sinyal vardır. Daha sonra üzerine bir zaman kısıtlaması yerleştirebilir ve espresso üzerinde konuşmayı korumak için bir araya gelmek isteyip istemediğini sorabilirsiniz, bu arada asla fazla adanmamış ve sürekli olarak neyin yerini aldığına bakıyorsunuz.

Bitirmek için asla halka açık olmayan sorular soramazsınız, ona saygı duyabilir ve dinleyebilirsiniz. Maksimum konuşma yapmasına izin ver, iyi arkadaşların en iyi ilişkilere sahip olması nedeniyle bir aldatmalısın. O halde, stratejik olarak konuşacağınız eylemlerden çok rahat olduğunuz için, kendine inanarak hareket edersiniz ve bu nedenle çok daha yüksek performans gösterebilirsiniz.

Adam, hedeflerinizin kadınını elde etme konusunda kritik olmanız durumunda, niyetinizi kesinleştirmek için kesinlikle katı stratejiler üzerinde ciddi resimler yapmak istersiniz. Bir dişinin ne düşündüğünü zaten biliyorsanız, ona yöntem uygulamak biraz daha az zor olur.

bedava sohbet sohbet siteleri chat sitesi