The page you requested is still being published. It should be available soon.


Bayanlarla konuşma hakkında birçok yol vardır, ancak bunu yapmanın en devrimci yolu nedir? Bir kızın seninle konuşmasını sağlamak için ne yapacağını anlamayacaksın. Bu anahtar, onu konuşturun, ağzınız araçlarda iken hiçbir şeyi analiz etmeyeceksiniz.

Adım bir

Basit tutun. Konuşmak istediğiniz bir kadını tespit ettiğinizde, gerçekte onu mümkün olduğunca kolay tutmanız gerekebilir. Çok fazla girişimde bulunursanız hemen reddedilirsiniz. Bir kadın, rahat ve rahat oldukları kimseye sahip olmak ister.

İkinci adım

Acele etmeyin. Sohbet etmek istediğiniz kadının farkına vardığınızda, ona ne söylemek istediğinizi öğrenmek için biraz zaman ayırmanız gerekir. Ona gitmeden önce çok uzun süre beklemeyin, ancak ne söyleyeceğinizi anlamaya yetecek kadar zaman ayırın, aslında bir şey hakkında fikrini davet etmek istersiniz, örneğin alternatif gece saatinde barda döndüm ve hostes sadece sevimli, standart olarak ağzınızdan ilk kelimeler zor olabilir, ancak organize ederken o kadar zor değil, örneğin neredeyse ona en iyi şef restoran içinde kim olduğunu ve ne olduğunu sorabilirsiniz güçlü noktasını, sonra hangi yemeklerden hoşlandığını sorun ve konuşmanın nasıl aktığını, konsantre olduğunu ve çalıştığınızı ve ilerlemenin yolunu fark edin, artık uygun değilse, arzu edilirse, onunla kalın ve yavaşça resim yaptığınızı söylemek için gerçekten onunla bir kez daha konuşmak ve kurabilirsen fark etmek istiyorum. Karşılama jutslarınızı başka bir toplantı için kurmaya çalışmayın.

Adım üç

Ona yöntem uyguladığınızda, korkmak istediğiniz birkaç canavar değil, onun bir insan olduğunu hatırlayın. Şimdi çok uzun süre somunlaşmayın, sadece hızlı iletişim kurun ve üzerine birkaç zaman kısıtlaması yerleştirin, bu şekilde onun bilgilerini alabilir ve bir kez daha buluşabilirsiniz. Sözlü değiş tokuş ederken, onun sıcak düğmelerinin ne olduğunu anlamaya çalışın ve bir sonraki toplantıdakiler için bir araya getirin.

Eğer hayalinizdeki hanımefendiyi almak konusunda ciddi iseniz, amacınıza ulaşmak için kararlı teknikler üzerinde fark edilir bir şekilde çalışmak istersiniz. Bir dişinin merak ettiği şey, onu yöntemlemek için biraz daha basit bir mesafe.

Sonunda en etkili bir kadının bir kadının ne istediğinin farkında olması nedeniyle, bir kız tarafından size verilen kadın düşüncelerinin test edilmiş psikolojik sırlarını araştırmanız gerekiyorsa, aşağıdaki bağlantılardan birini seçin ... bunu ve çok daha fazlasını inceleyebilir. mobil sohbet mobil chat arkadaşlık siteleri