The page you requested is still being published. It should be available soon.


Harika ücretsiz çevrimiçi ilişki web siteleri son zamanlarda giderek yaygınlaşmıştır. Çevrimiçi ücretsiz bir web sitesinde başarılı olmanız gerekiyorsa, hangisinin akıllıca oturum açacağınızı seçmeniz gerekir, ancak birçoğu gerçekten biraz zaman ayırmaya değmez. Ayrıca, bu sitelerin meclis kızlarında veya erkeklerinde başarıya ulaşması için birkaç standart politikaya uymalısınız. İşte birkaç öneri:

Çekici bir ekran çağrısı ile başlar ...

chat siteleri insanın ilginizi çekmesi için, 'geleneksel' çekici veya heyecan verici görünen, ancak ek olarak sizi iyi tanımlaması gereken bir ekran çağrısı ile gitmek inanılmaz bir kavramdır. Örneğin, 'Sarışın Bomba Kabuğu' görüntülü araması belirli bir mesajı iletir ve belirli kişilere en iyi şekilde hitap eder. Çekmeniz gereken insanlar hakkında sert düşünmeli ve çok iyi bir ekran adı yapmalısınız, böylece birçok kişiyi ikna edip olabildiğince az kapatmalısınız. Kendinizi ve karakterinizi tanıtmak gibidir.

Çok özel olma

Çevrimiçi sohbet ederken hafif tutun. On-line insanlar belli ki online diğerlerinden çok yorgunlar çünkü gerçekte tuhaf olmadıklarından emin olmak istiyorlar. Gayri resmi ilk buluşma formu yardımıyla bu engelden kurtulmalısınız. Belirsiz ve gizemli kalın ve gülün, bir başarı elde edersiniz. Yaptığınız yaklaşık beğeni, beğenmeme, arzu, amaç ve eşyalardan bahsedin.

Tarihlerinizi doğru seçin

Çok fazla e-posta göndermeyin. Bu, biraz umutsuz olabileceğiniz mesajı gönderir. Yakınlarda yaşayan sizin için doğru olacakları seçmeye çalışın.

Almak zor oynamak

sohbet odaları nda hafta sonları veya Cuma günleri değil, e-postalara hızlı yanıt vermeyin. Bunlar, e-postalara yanıt vermekten daha iyi şeyler yapmanız gerektiği durumlar, değil mi? Mesajları göndermeyi beklemek, bir dizüstü bilgisayarda tüm gün oturmaktan daha iyi aktivitelerinizin olduğu işaretini gönderir. Bu, tarihinizin ilgisini çeker.

Tekrarlanan e-posta gönderme

Biri tekrarlanan birkaç e-postaya yanıt vermezse, onlara "zaten almak zor mu?" Hiç yanıt alamazsanız, devam edin. Artık dünyanın durağı değil ve sizinle tanışmayı bekleyen bir sürü insan var.

Bugüne kadar ihtiyacınız olmaması durumunda iyi bir rehberlik.

Arkadaşlık chatsayfalarında aksi takdirde, bir ilişki durumunda pratik için iyi olması nedeniyle ücretsiz online randevu muazzam ... Ama ihtiyacınız yoksa neredeyse yavaş boşa harcamamalısınız. Bunu bir 'kur yapma simülatörü' olarak düşünün. Eğer bir öneride bulunmamız gerekirse sipsevdiadlı sayfaya da bir göz atıp deneyebilirsiniz.